Åbningstider Kundeservice
 • mandag kl. 09.00-16.00

 • tirsdag kl. 09.00-16.00

 • onsdag kl. 09.00-16.00

 • torsdag kl. 09.00-18.00

 • fredag kl. 09.00-13.00

Kontakt mig
DFA ForsikringsAgentur ApS
John Tranums Vej 23
6705 Esbjerg Ø

73 40 41 49
police@dfaforsikring.dk

Job

Vi søger salgskonsulenter til salg og mødebooking

Vi søger 2 salgskonsulenter til vores Salgsteam i Esbjerg.

Om jobbet
Vi kontakter medlemmerne i Det Faglige Hus telefonisk for at fortælle om deres mulighed for at få et særlig godt forsikringstilbud via deres medlemskab.

Herudover kontakter vi også personer, der ikke er medlem i Det Faglige Hus og fortæller dem om mulighederne for at få et godt forsikringstilbud.

Vi tilbyder både medlemmer og andre et besøg af vores assurandører, hvor de kan få gennemgået hele deres forsikringspakke.

Du vil også på sigt skulle sælge vores populære produkt lønsikring både til medlemmerne i Det Faglige Hus og andre lønmodtagere.

Om dig
Vi vil være kendt for god service. Derfor skal du have smil i stemmen, og det falder dig naturligt altid at gøre dit bedste, så du efterlader et godt indtryk hos dem, du taler med.

Du skal have en god arbejdsmoral, ligesom det skal motivere dig at arbejde efter en individuel målsætning. Du må gerne være et konkurrencemenneske, der bedst kan lide at vinde og være den bedste.

Har du erfaring med telefonsalg eller telemarketing, er det en fordel.

Vi har brug for, at du kan arbejde 20-37 timer om ugen. Arbejdstiden vil være placeret i tidsrummet 9-17, og du skal være indstillet på at arbejde om søndagen fra 10-14 mindst en gang i måneden. Du kan selv være med til at planlægge din arbejdstid. Jo før du kan starte i jobbet jo bedre.

Det er et krav, at du bor i nærheden af Esbjerg.

Et godt job på en tryg arbejdsplads
Du vil få 7 super gode og erfarne kolleger i Salgsteamet. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og DFA Forsikring er også fyldt med gode kolleger i alle andre afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen.

Arbejdspladsen er på Darumvej 49, 6700 Esbjerg. Her samles alle afdelinger i DFA Forsikring i nærmeste fremtid.

Hvad kan du ellers forvente?

· God løn efter kvalifikationer

· 5 ugers ferie/frihed + 5 faste fridage

· Arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 15% efter 3 måneders ansættelse*

· Sund og billig kantineordning

· Sundhedsforsikring

· Sociale arrangementer

· Vi fejrer vores succeser med gode overraskelser

*Du kan vælge at konvertere 6% heraf til løn, hvis du er under 35 år.

 

Sådan søger du jobbet
Er du interesseret i et job på en arbejdsplads, der vækster og er i en rivende udvikling, og hvor du også har mulighed for at udvikle dig, så giv ring til salgschef Palle Skouboe tlf. 2813 5585, eller send din ansøgning direkte via vores ansøgningsformular, som du finder under Ledige stillinger på dfaforsikring.dk. Fortæl kort om dig selv og dine erfaringer. Vi ansætter løbende – så jo før du sender din ansøgning jo bedre.


Om DFA Forsikring

DFA forsikring er et agentur. Mange års erfaring samt indgående kendskab til forsikringsbranchen, gør DFA Forsikring til specialist indenfor forsikringsløsninger til private. På flere af vores private skadesprodukter har vi status som "Coverholder". Det betyder at selskaberne bærer 100% den risiko, som DFA Forsikring tilfører, men det er DFA Forsikrings opgave at forestå alle praktiske forhold i Danmark overfor såvel kunder, myndigheder og samarbejdspartnere. Via vores netværk af lokale afdelinger tilbyder vi både salg og service af forsikringsløsninger til private.

DFA Forsikring tilbyder via Fagforsikring private forsikringer til medlemmerne i Det Faglige Hus, der via deres medlemskab får en særlig fordel, idet vi halverer deres selvrisiko på alle skadesforsikringer.

SØG STILLINGEN

DFA Forsikring booker i øjeblikket så mange møder hos nye kundeemner over hele landet, at vores selvstændige agenter ikke kan følge med. Derfor søger vi efter nye og dygtige folk, der har mod på forsikringsbranchen eller trænger til et jobskifte.

DFA Forsikring er en del af Det Faglige Hus med hovedkontor i Esbjerg. Vi er en virksomhed i udvikling og oplever meget stor efterspørgsel fra medlemmerne om også at få et besøg af en assurandør/forsikringskonsulent, der kan rådgive og give et tilbud på privatforsikringer.

Vi tilbyder:

 • Bookede kundebesøg
 • Et kvalitetsprodukt
 • Mulighed for at opbygge din egen solide og indbringende forretning med gentagelsesprovision for dine kunder(Portefølje)
 • En organisation, hvor der er kort fra tanke til handling
 • Relevant reklamemateriale
 • Grundig introduktion til vores produkter samt rådgivnings- og salgsprocesser
 • God kollegial sparring alle DFA’s afdelinger
 • Frihed til at skabe din egen succes

Vi forventer:

 • At du trives som selvstændig forsikringsrådgiver i en spændende dagligdag med store faglige og personlige udfordringer
 • At du vil indgå i og være med til at udvikle vores landsdækkende og fagligt kompetente team
 • At du har egen bil og en ren straffeattest
 • At du er en vindertype, der selv kan skaber relationer og dermed muligheder for forretning
 • At du kan sælge på værdi fremfor pris

Vi opsætter mål, strategier og handlingsplaner sammen, som du kan omsætte fra tanke til handling.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med forsikring før, men det er ikke et krav. Du skal dog have lysten og motivationen til at arbejde med forsikring.

Start: Efter aftale.

Kan du se dig selv i ovenstående punkter, vil vi meget gerne høre fra dig.

For mere information om stillingen, kontakt Palle Skouboe pasko@dfaforsikring.dk eller ring på tlf.nr. 2813 5585 - træffetid hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 16.00.

Om DFA ForsikringsAgentur
DFA ForsikringsAgentur ApS har fokus på det private forsikringsmarked. Vores filosofi er at tilbyde solide dækninger til fornuftige priser og indtil nu har vi opnået stor succes. Vores produkter bliver solgt via egne og selvstændige salgsagenturer.

På flere af vores private skadesprodukter har vi status som "Coverholder". Det betyder at selskaberne bærer 100% den risiko, som DFA tilfører, men det er DFA´s opgave at forestå alle praktiske forhold i Danmark, overfor såvel kunder, myndigheder og samarbejdspartnere.. DFA ForsikringsAgentur fungerer således som et ganske almindeligt forsikringsselskab. Udover vores status som coverholder, er vi agenter på udvalgte produkter.

COLOURBOX2039540.jpg