Åbningstider Kundeservice
 • mandag kl. 09.00-16.00

 • tirsdag kl. 09.00-16.00

 • onsdag kl. 09.00-16.00

 • torsdag kl. 09.00-18.00

 • fredag kl. 09.00-13.00

Kontakt mig
DFA ForsikringsAgentur ApS
Darumvej 51
6700 Esbjerg

73 40 41 49
police@dfaforsikring.dk

Job

Har du en god telefonstemme, og er du over 18 år gammel, så har vi det perfekte fritidsjob til dig, som du fint kan kombinere med dit studie.

 Om jobbet

Du skal ringe til potentielle kunder og booke møder for de kørende assurandører, og du skal forvente en arbejdsuge på 8-10 timer, som ligger i eftermiddagstimerne/aftentimerne. 

Timelønnen er fast og ligger på 135 kr. i timen på alle hverdage. Søndag efter kl. 18.00 er timelønnen 155 kr.

 

Det er vigtigt, at du har gå-på-mod og ikke mister lysten og smilet i din stemme, selv du bliver mødt af et ’nej tak’ fra potentielle kunder.

Du kan selv være med til at planlægge dine arbejdstider, og kan se frem til at skulle arbejde samme med gode kolleger, der hjælper dig godt i gang.

Du skal arbejde på vores kontor i Esbjerg på Darumvej 51, 6700Esbjerg. 

Er du interesseret?

Har jobbet din interesse, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Helle Pia Koch på tlf. 7610 5911 så snart som muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter i takt med, at vi finder egnede kandidater.

 

Om DFA Forsikring

DFA Forsikring har mange års erfaring og indgående kendskab til forsikringsbranchen, og er derfor specialist inden for forsikringsløsninger til private. Vi formidler Lloyd´s forsikringer.

 

Salgskonsulent til DFA ForsikringsAgentur

Er du sælger med stort S, så har vi i DFA nogen af markedets bedste forsikringer og en potentiel kundegruppe på mere end 140.000 personer.

 

Jobbet

DFA Forsikring er en del af Det Faglige Hus i Esbjerg. Vores opgave er at sælge privatforsikringer og lønsikring til medlemmer af Det Faglige Hus.

Salgsopgaven er attraktiv, fordi Det Faglige Hus er i vækst, og kundegrundlaget er stort. Herudover er medlemmerne ofte motiverede for at købe forsikringer via Det Faglige Hus, som de på forhånd kender og har tillid til.

Det er selvfølgelig også afgørende for vores salg, at vi tilbyder nogle rigtig gode forsikringspakker med god dækning og masser af fordele.

 

Om dig

Vi vil være kendt for god service. Derfor skal du have smil i stemmen, og det falder dig naturligt altid at gøre dit bedste, så du efterlader et godt indtryk hos medlemmerne.

Vi sælger kvalitetsprodukter, hvor du sælger mere på indholdet end på prisen. Derfor skal du være dygtig til at forklare om værdien af de enkelte produkter.

Vi løfter i flok om et fælles mål, men du må også gerne være et konkurrencemenneske, der bedst kan lide at vinde.

Det er et krav, at du har erfaring med salg, gerne med telefonsalg eller med forsikringssalg.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og placeret i tidsrummet kl. 8-19.

 

Et godt job på en tryg arbejdsplads

Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Esbjerg, hvor du får 7 dygtige og erfarne kolleger. Vores arbejdsmiljø er trygt og uhøjtideligt. Selvom vi har travlt, er der plads til smil, og DFA er fyldt med gode kolleger i alle afdelinger, der er klar til at byde dig velkommen og bakke dig op i hverdagen.

 

Hvad kan du ellers forvente?

· Attraktivgrundløn og bonus

· 5 ugers ferie/frihed + 5 fastefridage

· Arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18% efter 3 måneders ansættelse*

· Sund og billig kantineordning

· Sundhedsforsikring

· Sociale arrangementer

· Vi fejrer vores succeser med gode overraskelser

*Du kan vælge at konvertere 6% heraf til løn, hvis du er under 35 år.

Sådan søger du jobbet

Er du interesseret i et job på en arbejdsplads, der vækster og er i en rivende udvikling, og hvor du også har mulighed for at udvikle dig, så send din ansøgning via http://212.112.132.104/hrmeasy_recruit.nsf/JOBWIZARD?openform&parentid=3BF1E8195977DF8DC12583850047F1F7 senest mandag den 18. februar 2019.

Fortæl kort om dig selv og dine erfaringer, og hvorfor vi skal ansætte netop dig.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Helle Pia Koch på telefon 7610 5911 eller pr. mail: heko@dfaforsikring.dk.

 

Om DFA

DFA ForsikringsAgentur er landsdækkende og har 40 medarbejdere. Vi har fokus på det private forsikringsmarked og med konkurrencedygtige priser samt dækninger ud over det sædvanlige, har vi indtil nu opnået stor succes. Læs mere om DFA ForsikringsAgentur på www.dfaforsikring.dk.

 

 

DFA Forsikring booker i øjeblikket så mange møder hos nye kundeemner over hele landet, at vores selvstændige agenter ikke kan følge med. Derfor søger vi efter nye og dygtige folk, der har mod på forsikringsbranchen eller trænger til et jobskifte.

DFA Forsikring er en del af Det Faglige Hus med hovedkontor i Esbjerg. Vi er en virksomhed i udvikling og oplever meget stor efterspørgsel fra medlemmerne om også at få et besøg af en assurandør/forsikringskonsulent, der kan rådgive og give et tilbud på privatforsikringer.

Vi tilbyder:

 • Bookede kundebesøg
 • Et kvalitetsprodukt
 • Mulighed for at opbygge din egen solide og indbringende forretning med gentagelsesprovision for dine kunder(Portefølje)
 • En organisation, hvor der er kort fra tanke til handling
 • Relevant reklamemateriale
 • Grundig introduktion til vores produkter samt rådgivnings- og salgsprocesser
 • God kollegial sparring alle DFA’s afdelinger
 • Frihed til at skabe din egen succes

Vi forventer:

 • At du trives som selvstændig forsikringsrådgiver i en spændende dagligdag med store faglige og personlige udfordringer
 • At du vil indgå i og være med til at udvikle vores landsdækkende og fagligt kompetente team
 • At du har egen bil og en ren straffeattest
 • At du er en vindertype, der selv kan skaber relationer og dermed muligheder for forretning
 • At du kan sælge på værdi fremfor pris

Vi opsætter mål, strategier og handlingsplaner sammen, som du kan omsætte fra tanke til handling.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med forsikring før, men det er ikke et krav. Du skal dog have lysten og motivationen til at arbejde med forsikring.

Start: Efter aftale.

Kan du se dig selv i ovenstående punkter, vil vi meget gerne høre fra dig.

For mere information om stillingen, kontakt Palle Skouboe pasko@dfaforsikring.dk eller ring på tlf.nr. 2813 5585 - træffetid hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 16.00.

DFA indsamler og behandler personoplysninger som led i jobansøgnings- og ansættelsesprocessen.

I denne privatlivspolitik for jobansøgere kan du læse mere om, hvordan DFA behandler ansøgeres personoplysninger.

DFA privatlivspolitik for jobansøgere beskriver:

-          Hvilke oplysninger DFA indsamler og bruger dine data til

-          Dine rettigheder

-          Vores sikkerhedsforanstaltninger

-          Dine muligheder for at rette henvendelse til DFA og for at klage.

Hvis du bliver ansat hos DFA, vil du få information om vores behandling af medarbejdernes personoplysninger.

Oplysning om ansøger

DFA indsamler og opbevarer oplysninger om dig i forbindelse med din jobansøgning, hvilke oplysninger vi behandler afhænger af den konkrete stilling du har søgt.

Det kan for eksempelvis være:

-          Identifikationsoplysninger eksempelvis, navn adresse tlf.nr. og e-mailadresse

-          Øvrige oplysninger som fremgår af din ansøgning og øvrige oplysninger der er medsendt i din ansøgning.

-          Personligheds- og færdighedstests

Derudover behandler vi i visse tilfælde følsomme oplysninger som eksempelvis:

-          Helbredsoplysninger

 Formål

DFA behandler personoplysninger i forbindelse med jobansøgning til følgende formål:

-          Vurdering og udvælgelse

Hjemmel

DFA bruger kun dine oplysninger i forbindelse med jobansøgningsprocessen. Den juridiske hjemmel for langt de fleste behandlinger af personoplysninger er din ansøgning om ansættelse. Nogle behandlinger er baseret på interesseafvejningsreglen og nogle behandlinger kræver dit samtykke. Det gælder for eksempel din deltagelse i personligheds- og færdighedstests eller hvis vi ønsker at indhente reference fra tidligere arbejdsgiver. Dine oplysninger kan også blive behandlet i forbindelse med DFA opfyldelse af juridiske forpligtigelse eller rettigheder til fastlæggelse af retskrav.

 Modtagere

DFA anvender ikke eksterne leverandører i rekrutteringsprocessen, så dine oplysninger bliver ikke videresendt til andre modtagere.

 Sikkerhed

DFA opbevarer dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi opbevarer som udgangspunkt dine oplysninger i maksimum 30 dage efter udvælgelsesprocessen.

 Henvendelse og klager

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder eller i øvrigt har spørgsmål til privatlivspolitikken er du velkommen til at henvende dig til DFA på police@dfaforsikring.dk. Du har mulighed for at klage til datatilsynet over DFA behandling af dine oplysninger.

Om DFA ForsikringsAgentur
DFA ForsikringsAgentur ApS har fokus på det private forsikringsmarked. Vores filosofi er at tilbyde solide dækninger til fornuftige priser og indtil nu har vi opnået stor succes. Vores produkter bliver solgt via egne og selvstændige salgsagenturer.

På flere af vores private skadesprodukter har vi status som "Coverholder". Det betyder at selskaberne bærer 100% den risiko, som DFA tilfører, men det er DFA´s opgave at forestå alle praktiske forhold i Danmark, overfor såvel kunder, myndigheder og samarbejdspartnere.. DFA ForsikringsAgentur fungerer således som et ganske almindeligt forsikringsselskab. Udover vores status som coverholder, er vi agenter på udvalgte produkter.

COLOURBOX2039540.jpg